top of page
J%25C3%2583%25C2%25B8rgen_og_Silje_(181_of_565)_edited_edited.jpg

Bryllup

Velkommen til Låven på Nordre Utne Gård 


Vår sjarmerende låve er det perfekte stedet for å skape uforglemmelige øyeblikk og feire spesielle anledninger. Med sin rustikke sjarm og landlige beliggenhet, er låven det ideelle valget for bryllup

Til bryllup leies låven ut fra fredag til søndag. 


Fasiliteter


Låven rommer inntil 70 mennesker, men til bryllup anbefales noe færre. 

Låven er utstyrt med alt du trenger for ditt arrangement, inkludert lydanlegg, projektor, låvebar, stor fryser, kjølerom og annet nødvendig utstyr.

Man kan leie hvite stoltrekk og duker til ditt selskap

Utendørsområder

I tillegg til låven, tilbyr vi også utendørsområder hvor gjestene kan nyte frisk luft og naturskjønne omgivelser.

Her leier vi ut et stort telt med egen utendørs bar. Teltet blir rigget opp og ned for dere og har lyslenker i taket. Perfekt for mottakelser og et sted for gjestene å være utover kvelden.

Pris

Prisen for utleie av låven kan variere noe avhengig av dato, antall gjester og eventuelle spesifikke behov. Vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon.

Servitører, bartener og mat

Vi har gleden av å samarbeide med to fantastiske cateringselskaper. De kan stille med alt fra fantastisk mat til serveringspersonell.

Lille Persille www.lillepersille.no

Borg Catering www.borgcatering.no

Vi ser frem til å hjelpe deg med å arrangere ditt neste minneverdige arrangement i vår fantastiske låve! Kontakt oss i dag for å reservere din dato og begynne å planlegge en uforglemmelig opplevelse.

Bryllup: Tjenester
Bryllup: Pro Gallery
bottom of page